INTERESSE IN DEZE VEELZIJDIGE APPARTEMENTEN?
schrijf u in!

Upstairs

Wonen naast de Bossche highline

UPSTAIRS is upperclass wonen, zoals u van een gebouw met zo’n naam mag verwachten. Met zijn gedraaide toren die een meter of twaalf uitkraagt en hoog in de lucht ‘hangt’ valt UPSTAIRS beslist op. En door de ideale ligging op de hoek van de Bordeslaan en Vijverlaan biedt UPSTAIRS mooie uitzichten op De Gement, de Hofvijver en de Paleisbrug.

 

ROOFGARDEN

In de roofgarden genieten met een lekkere cappuccino in de ochtend of een zomerse dag afsluiten met een goed glas wijn. De collectieve daktuin op de eerste etage is een fijne plek om even buiten te relaxen en andere bewoners te ontmoeten.

DESIGNED BY BOSCH

Een gedraaide toren die hoog boven de stoep een meter of twaalf uitkraagt en waar elke verdieping trapsgewijs verder uitspringt. Dat is het meest opvallende element van UPSTAIRS. Architect Geert Bosch van HilberinkBosch Architecten ontwierp een gebouw dat een stoere uitstraling combineert met een warme sfeer.

“Er hangt straks echt wel iets in de lucht. Het wordt een markant, spannend en stoer gebouw. Ik heb UPSTAIRS zo ontworpen dat het geheel uit voorgevels bestaat. Door de ideale ligging op een hoek is het van alle kanten goed te zien. Zelfs van iets hoger af, als je op de Paleisbrug staat.

Daarom heb ik ook overal voor hetzelfde materiaal gekozen. UPSTAIRS wordt vooral uit lichte bakstenen opgetrokken. Er worden verschillende formaten steen gebruikt en de horizontale betonranden krijgen een ribbelreliëf. Het ontwerp en de uitstraling van het gebouw passen perfect in het eigentijdse Paleiskwartier.”