Appartementen

In UPSTAIRS komen 63 comfortabele appartementen en ze zijn bijna allemaal verschillend. Van super efficiënte studio’s van 47 m2 tot penthouses van 147 m2. Met een riant balkon, een fijne loggia of een zonnig terras. Wilt u een, twee of drie slaapkamers? Een open keuken of keuken liever apart, met kookeiland of zonder? UPSTAIRS heeft het allemaal.

Alle appartementen zijn voorzien van een complete keuken en badkamer, vloerverwarming en verkoeling, een inpandige berging en een extra berging in de kelder, alsmede een gezamenlijke inpandige fietsenstalling. Ieder appartement heeft de beschikking over minimaal één eigen parkeerplaats. De woningen hebben stuk voor stuk mooie lichtinval door ramen van plafond tot vloer en optimaal uitzicht over het Paleiskwartier, de Paleisbrug, de Hofvijver, De Gement of de historische binnenstad.

Hieronder heb je de interactieve kaart waar in alle appartementen selecteerbaar worden weergegeven en als je met je muis over de appartementen heen gaat krijg je meer informatie over het desbetreffende appartement te zien